lauantai 3. toukokuuta 2014

Pipo

Heh, päätin sittenkin kokeilla tehdä pipoa. Vähän hassu siitä tuli. Vappuhattu ensi Vapuksi, sillä Vappunahan on aina kylmä sää.

Eli seuraavaksi ohjelmassa muotinäytös! Pikkuinen Kultakutri sovitti pipoa, mutta pipo oli liian suuri. :/SUURENSUURI POSSUMUNKKI sovitti pipoa. Se oli pikkuisen liian piukka.
(Mutta kunhan Possumunkki saisi laihdutettua, niin ehkä sitten pipokaan ei enää kiristäisi, vaan olisi parahultaisen sopiva)

                                       HUOM! KUVÁ SENSUURIN TOIMESTA POISTETTU!!
(Sen julkaiseminen voisi aiheuttaa järkytystä herkimmissä lukijoissa.)


Tässä pipo kauneusunillaan lepäämässä ennen siirtymistään laatikkoon tulipalopakkasia odottamaan. (Oikein hyisellä säällä sen voisi laittaa aluspipoksi varsinaisen pipon alle. Kaikkea aina tarvitaan. Jopa Possumunkin elämänsä ensimmäistä itsetehtyä pipoa.


Nyt jos jatkossa joku haluaa määrätä vielä käsityörangaistuksia, niin voisin tehdä sellaisen korvia suojaavan pannan. Sellaista tarttisin oikeestaan enemmän kuin pipoa. Se lämmittää korvia, mutta ei hiosta.

P.s. Kanelin keksimän uusimman rangaistuksen lisäsin poikkeuksellisesti Jenkkiksen pääsiäismunatunnistuksen rinnalle. Sillä voi olla, etten bongaa toukokuun lopussa enää muita pääsiäismunia kuin jotain Kindereitä. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pääsiäismunatunnistus on kerrankin sellainen rangaistus, jossa kaikenlainen lusmuilu, välttely ja venkoilu on enemmän kuin suotavaa...

Jenkkis

Possu Munkki kirjoitti...

Siispä suhtaudun siihen äärimmäisellä tarkkuudella ja vakavuudella ;)

Osakainen kirjoitti...

Hieno pipo! Sinähän pystyt mihin vain. Ja toivomukset aina täytetään eli seuraava rangaistus: Neulo panta!

Possu Munkki kirjoitti...

Lisätty listalle ;)