tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kaupankäyntiä

Vähiin käy kevät ennen kuin se loppuu. Osakainen suostui kauppaan, että höllennetään vähän tavoitteita. Jenkkis ehdotti pudotukseksi 0,5 kg/kk , Possu nosti sen sentään 1 kg kk:ssa siitä painosta, missä nyt ollaan. Sillä, kauhistus, eihän tässä oo enää kuin 2 kuukautta kesään!!

Uhkarangaistuksista on myös käyty kauppoja. ;) Possu laittoi Osakaisen listaan yhdeksi rangaistukseksi tehdä yksi rangaistus Possun puolesta. Se osui sopivasti viime viikolle, ja sehän oli Kanelin kaikkein pahin rangaistus Possulle. Mutta koska Kaneli onneksi myöhästyi ; - torstaina, punnitusaamuna, ei nimittäin ollut vielä sitä hirmuista rangaistusta ilmoitettu, kiirehti Possu ilmoittamaan, että Osakainen saakin Possun tämän viikon rangaistuksen. Joka Possun mielestä oli kyllä se kaikkein hirmuisin, nimittäin seurata koko viikon urheilua ja rapostoida se tänne. Myöhemmin Kaneli ilmoitti, että se hirmuisista hirmuisin olisi ollut Jäätelöpäivä, joka olisi kyllä sopinut Possulle ihan erinomaisesti, joten ehdottomasti parempi oli langettaa Osakaiselle tämä urheiluseuranta. Osakaisen blogiin on ensimmäinen raportti jo ilmestynytkin. Hyvää harjoitusta, sillä sehän lankeaa kohdalle vasta ens torstaina, jos Possu painaa silloin enemmän kuin 82,5.

Tuo 82,5 onkin huhtikuun ajan punainen raja, jonka ylityksestä seuraa rangaistus. Huhtikuun viimeisenä to paino pitää olla laskenut, että on korkeintaan 81,5. Toukokuussa se saa olla korkeintaan 81,5 ja toukokuun lopussa 80,5. Kovasti on tavoitteet laskeneet vuoden alusta, mutta näin se nyt meni.

Osakainen keksi nyt sitten ovelasti laatia Possulle itseään miellyttävät rangaistukset. Siinä pelossa, että jos Possu jatkossakin vierittää ne Osakaisen niskoille. ;) Tuo kasvihavainnointiviikko kuulostaa ihan kivalta, joten sen ainakin pidän itse. Lintujen kanssa voi tulla ongelmia, mutta ehkä mieluummin kärsin sen itse, kuin suon Osakaiselle mieluisan rangaistuksen. ;) Mutta keksikää te lukijat nyt perään jotain pahoja, jotka voin  siirtää Osakaiselle. ;)

5 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Minä lisäsin kesän lopulle asti tätä projektia ja suunnittelin seurantaa jatkossakin, koska tämähän on nyt viimeinen taisto ja toimii!
Rangaistuksia on minulla jo aika pitkälle, mutta kyllä sinne vielä mahtuu ;)
Sinulle uusia: 1. virkkaa pannulappu 2. neulo sukat, pipo tai kaulaliina 3. syö viikon ajan joka päivä vähintään 600 g kasviksia 4. rentouta itsesi jollain konstilla viikon ajan joka ilta 5. hymyile ensimmäiselle vastaantulijalle

Possu Munkki kirjoitti...

Vai teki mielesi pannulappua virkkaamaan? ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Kyllä mäkin jatkan kesällä, mut pitää kattoo, miten menee noi loma-ajat ja kotoa poissaolot.

Osakainen kirjoitti...

Virkkaus ei ole oikein minun laji, mutta ajattelin olla reilu ;D Nyt on elämäsi tilaisuus iskeä takaisin.

Possu Munkki kirjoitti...

Pahasti näyttää vaan siltä, että sun lista on jo niin pitkälle täynnä rangaistuksia, etten pysty noita omiani sinne sun suoritettavaksi siirtämään... :/ Pitäisköhän osallistua sinne sun Hyvä kiertämään-haasteeseen ja lähettää jollekin raukalle sePossun väsäämää patalappu? Tosin se ois sillon kyllä pikemminkin Vahinko kiertämään ;D