keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Uhka toteutui

Uhka-aamun paino on 77,5
joten :

31.7. Uhkana ensimmäinen painopäivitykseen vastannut saa päättää, mikä jo aikaisemmin uhkana olleista rangaistuksista tulee voimaan.

Eli nuo aikaisemmin olleet uhkat löytyy täältä . Ja jos kukaan ei vastaa, Possu selviää rangaistuksetta ;) Aikaa reagoida seuraavaan uhkapäivään asti.

Nyt JÄNNITTÄÄ ;)

Ja lähdetään seuraavaa uhkapäivää kohti. Se on :

14.8.viikon ajan 1500 kaloria/päivä

9 kommenttia:

Kaneli kirjoitti...

Hih, ehdinpäs kerrankin! :)

Vanhoista uhkista lapasten tai sukkien neulonta on sopiva juuri tähän kohtaan. Helpotusta tuokoon se, että saat jatkaa sitä jo aiemmin aloittaamasi, jos haluat. ;)

Ja toki esität viikon päästä tekeleesi kuvapostauksena, kiitos!

Kaneli kirjoitti...

Niin ja nyt tsemppiä, jotta matka jatkuisi terveellisin eväin syksyä kohti!

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Kaneli oli valppaana! Ja puoli kiloa oli kuitenkin laskenut Munkkipossun paino edellisestä uhkapunnituksesta, mikä on ihan hyvä.

Jenkkis

Possu Munkki kirjoitti...

Jenkkis ;Edellinen oli ihan normaali-, ei uhkapunnitus.

Kaneli ; Onko mulla joku keskeneräinen? En muista. Missähän lie ees puikot?
Oon helpottunu, ettei tullu mitään kahvikieltoo tai herkkurajoituksia, mutta on sitä tuossakin rankaisua pitkäks aikaa. Tarkoitit kai, että viikon päästä voin esitellä puikot ja langan? Sillä valmiiksi en niitä ihan viikossa saa...

Anonyymi kirjoitti...

Joo, sori, tarkoitin siis edellistä punnistusta.

Jenkkis

Anonyymi kirjoitti...

Punnitusta, ei punnistusta...

Jenkkis edelleen

Possu Munkki kirjoitti...

:)

Kaneli kirjoitti...

Kuules, nimenomaan tarkoitin, että viikon päästä valmiit tuotokset esittelet. Sen verran voin joustaa, että yksi valmis lapanen riittää tai kaksi yli peukalon kudottua.

Eihän se mikään rangaistus ole, jos ei joudu sen eteen kärsimään, tekemään töitä ja jopa ylittämään itsensä. Eli ei mitän armonpullia tässä kohti Possuseni! ;)

Vinkki: Kokeile vaikka taktiikkaa, jossa joka kerta neulot kaksi krs:ta, kun mielesi tekee jotain vähemmän tervettä evästä. Ja jos aiot viikon päästä väittää, ettei ole kertaakaan mieli tehnyt, et pääse kuin koira veräjästä tai possu karsinasta! :D Lapasen/lapasten on valmistuttava! Sehän se motivoi sitten jatkossa pysymään vähän fiksummissa syömisissä, eikö? Ja sehän se kait oli näiden rangaistusten tarkoitus!? :)

Tsemppiä neulomiseen!

Possu Munkki kirjoitti...

Huh