tiistai 2. heinäkuuta 2013

Sitten kun...

Huomenna Possu lähtee taas lomareissuille.

SITTEN KUN Possu palaa reissusta, Possu aloittaa taas uuden tiukan menupäivitys-sarjan. Possu palaa kotiin nettiin heinäkuun viimeisellä viikolla. Kirjaan sen tänne siksi, että te lukijat muistuttaisitte, jos en itte muista.

Alkuvuoden tiukka linja tuotti tuloksia. Niin se vaan on, että kuria Possu tarttee pysyäkseen ruodussa. Siihen voisi taas palata. Mutta ei ihan niin tiukasti. Sanotaan, että pikkusen saa herkutella. Mutta jos menee överiksi, niin sitte saa sanoa. Ekaksi nätisti. Sitte tiukemmin ja uhkauksen kera. Ja jos Possu ei vieläkään tottele, niin sitte uhkaaja saa päättää, montako kertaa vielä asiasta sanoo, ennen ku toteuttaa uhkauksen. Ja rangaistus saa kestää maksimissaan sen yhen päivän. (Ettei Possulle käy taas niin, että on jonossa monen viikon rangaistukset odottamassa,)

Pikkusen siis höllennetään sääntöjä alkuvuodesta, kun heinäkuussa kumminkin on vielä kesä, eikä kesällä voi kauheesti nipottaa.

Kirjasin tän siis ylös, etten unohda hyviä päätöksiäni. Eli, jos ei 22.7. maanantai-iltana klo 24 mennessä oo menupäivitystä kuulunu, niin saa muistuttaa. Ja muistuttaja saa itselleen kokonaiset 50 pistettä, joten kannattaa olla valppaana! ;) Jatkossa, jos on menusta huomautettavaa, saa huomautuksesta yhen pisteen. ekasta varoitusuhkauksesta 2 pistettä, lisävaroituksista kustakin yhden pisteen ja jos uhkaus menee ihan toteutettavaksi asti, saa uhkaaja siitä itselleen 50 pistettä!!

Kannattaa siis ilmestyä heinäkuun 22.päivä tänne kuria pitämään! ;)

2 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Täytyiskö laittaa kännyyn herätys ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Laita! Saat sitten ihmetellä,miksi kummassa oot laittanut kännykän herättämään keskellä yötä.