keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Se on helppoa, kun sen osaa

Kaneli oli siis nopein kommentoija ja rangaistuksen laatija. Ja Kaneli valitsi listasta Helvetinpöllön keksimän "neulo lapaset tai sukat." Yritin selata vanhoja kirjoituksiani, sillä mulla on muistikuva, että lupasin sekä nopeimmalle, että aikanaan rangaistuksen keksineelle pisteet. Vai mielessänikö vaan lupasin? En nimittäin löytänyt sellaista mainintaa. Jos joku löytää tai muistaa, niin kertokoon. Muussa tapauksessa päätetään vaikka 10 pistettä kummallekin...

Tänään välähti muuten mielessä, että ei ois kantsinukaan lähtee sille linjalle, että jakelee pisteitä roppakaupalla. Nimittäin loppuarvonta tulee olemaan työläs, kun Possun on kirjoitettava satoja arpoja!! Mutta tällä erää koko loppuarvonnan toteutuminen näyttää kyllä muutenkin aika epätodennäköiseltä. Sen verran heikosti Possun projekti etenee... Tosin onhan tuolla edessä hyviä rangaistuksia. Ehkäpä se 1500 kaloria päivässä viikko ja kokonaan herkuton kuukausi saisi jotakin aikaan... Toivotaan niin. Lisää saa edelleen keksiä. Uudesta rangaistuksesta saa aina pisteen loppuarvontaan.

Joku aika sitten facebookissa kiersi jonkun toimittajan kirjoitus siitä, kuinka ylipainon ylläpito on itseasiassa vaikeampaa kuin pysyä hoikkana. Joutuu syömään niin paljon... - Voi, tähän Possu tokaisee, että se on helppoa, kun sen osaa. Loman aikaiset 4 kiloa tuli tosi nopeasti! Ei siihen tarvittu kuin vähän jätskiä ja karkkeja päivittäin, pitsa ja cokista sekä muutama kyläpaikka herkkuineen ja jokunen omakin vieraskestitys.

Se neulominen sensijaan ei oo helppoa, eikä sitä osaa.Toivottavasti Kaneli ei tarkoittanut kuvanäytteellä, että viikon päästä pitäisi olla jo valmista. enhän mä siihen mennessä saa vasta ku silmukat puikoille. Se on yhtä hidasta ja hankalaa kuin painon PUDOTTAMINEN (sanoi toimittaja sitten mitä tahansa). Löysin sentään puikot ja pari kerää värikästä Puro-lankaa, josta on kiva neuloa, kun väri vaihtuu koko ajan. En oo varma, riittääkö ne lapasiin, mutta jatkan sitten taas eri langalla. Olkoon ne hyvin luovat mielialalapaset!


Ei kommentteja: